VIC TEXTILTVÄTT AB

Företagstjänster

Arbetskläder 300x350

ARBETSKLÄDER

Vi tvättar alla typer av arbetskläder. Vi hämtar och levererar till företag i hela Västra Sverige. Vi tvättar för verkstäder, läkarmottagningar, restauranger osv. Oavsett om det är fett, olja, asfalt eller annan typ av smuts så kan vi hjälpa er.
Vittvätt 300x350

VITTVÄTT

Vi tvättar allt från bäddlinne till farmors gamla handbroderade linnedukar. Dukar, servetter, lakan, etc tvättas och manglas och vi ställer alltid högsta krav på resultatet. Med det menar vi att vitt skall vara vitt och allt skall vara fläckfritt. Alla dukar viks för hand för bästa slutresultat. Vi har även uthyrning av dukar, servetter, bäddlinne, frotté samt kökshanddukar.
Företagsservice 300x350

FÖRETAGSSERVICE

Låt er personal arbeta med det de är duktiga på, så tar vi hand om smutstvätten utan att de behöver ägna fritid åt detta. Vi hämtar och levererar kemtvätt och tvätt till anställda på företaget. Varje order behandlas separat och tvätten levereras med en faktura som sedan betalas i efterskott. Vår kontaktperson Tor-Björn Angin kan ge er mer information om konceptet.
Transport 300x350

TRANSPORTSERVICE

Vi har idag tre transportbilar som hämtar och levererar tvätt kontinuerligt. Vårt upptagningsområde är i första hand Storgöteborg och Norra Halland men vi har kunder från Uddevalla – Ulricehamn – Falkenberg. Våra chaufförer är utbildade i Eco-driving och alla transporter planeras minutiöst för minsta möjliga miljöpåverkan. V hämtar och lämnar till både företag och privatpersoner.
Hotellservice 300x350

HOTELLSERVICE

Vi hämtar dagligen Gästtvätt, Personaltvätt och Rumstextilier på nästan samtliga stora hotell i Göteborg. Vi har avtal med hotellen, vilket innebär att vi hämtar på morgonen och levererar redan samma dag. Allt för att personalen och gästerna skall få rena, snygga plagg med korta leveranstider. Med vårt koncept kan kunden känna sig trygg med att tvätten behandlas snabbt och på ett miljövänligt sätt.
Saneringstvätt 300x350

SANERING

Vi åtar oss all typ av sanering av textilier i samband med brand och vattenskador. Vi har avtal med flera sanerings- och försäkringsbolag. VIC Textiltvätt AB har under 50 år skapat en unik tillvägagångsmetod för att ta hand om olika typer av saneringsskador. Vi tar hand om hela processen, från hämtning, sortering, luktbehandling, tvätt, strykning, lagerhållning till leverans. Vi har särskilt utbildad personal för alla typer av skador, Brand-, vatten-, mögel-, samt transportskador osv. Textilerna blir rena och luktfria.
Konfektionsgods 300x350

KONFEKTIONSGODS

Mögel och lukt samt smutsiga textiler som skadas vid transporter och liknande är mer och mer vanligt förekommande. Vi tar hand om alla typer av saneringar i samband med dessa transportskador. Vi har möjlighet att ozonbehandla plagg som luktar illa. Vi tvättar mögelskadade textiler med speciellt utprovade program och med tvättmedel som är optimala för just detta ändamål. Vi tar hand om hela kedjan, från hämtning, uppackning, tvätt eller luktsanering, pressning, ommärkning, nytt förpackningsmaterial, till lagerhållning och leverans av textilier.
Kemtvätt 300x350

KEMTVÄTT

Vi tvättar, pressar och tar bort fläckar på alla typer av kläder och material – med högsta krav på renhet, kvalité och miljö. VIC Textiltvätt AB har en miljöanpassad kemtvätt. Vi tvättar i kolväte. En modern kemtvättsmaskin har inga lösningsmedelsförluster. En destillator renar all vätska som återanvänds gång på gång. All smuts samlas upp i en behållare som sedan skickas till destruktion.
Skjorttvätt 300x350

SKJORTOR

Vi tvättar och stryker alla slags skjortor. I vår fabrik tvättas 100-tals skjortor varje dag. Vi har en unik kompetens inom detta område. Speciella pressmaskiner och utbildad personal som endast arbetar med skjortor. Detta till ett mycket fördelaktigt pris och snabb leverans. För större/återkommande kunder lämnar vi ytterligare rabatt.
Mattvätt 300x350

MATTVÄTT

Vi tvättar och rengör alla typer av mattor i en helt ny mattvättsmaskin. Från de finaste äkta mattorna till entrémattor. Vi har lång erfarenhet av mattvätt och alla mattor genomgår en noggrann rengöringsprocess som säkerställer högsta kvalitet på resultatet.
LÄS MER
Gardintvätt 300x350

GARDINSERVICE

Vi plockar ner, tvättar och hänger upp gardiner på företag, skolor m.m. VIC Textiltvätt AB har lång erfarenhet av allt från stora till mindre uppdrag av gardinservice. Vi samarbetar med ett flertal städbolag och tar hand om hela processen. Från nedtagning, uppmärkning, tvätt, pressning till upphängning. Vi offererar ett fast pris vid större order.

Gardiner kräver ibland stor kunskap om vilken metod som skall användas vid tvätt. Det kan vara fråga om allt från gamla sköra gardiner i kyrkor till flamskyddade textilier. VIC Textiltvätt AB har genom sin långa erfarenhet en bred kompetens inom detta område.
Entrématta 300x350

UTHYRNING ENTRÉMATTOR

VIC Textiltvätt AB har även uthyrning av entrémattor. Kontakta oss så berättar vi mer om vårt erbjudande.

KONTAKTA OSS
IDAG FÖR:

– Beställning
– Offert
– Tvätthämtning
– Övriga frågor

Ring oss: 031-220 240
eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

AVTALSKUND