fbpx

Tjänster privat

Renhet, kvalitet, miljö

Tjänster åt privatkunder

Kemtvätt 300x350

Kemtvätt

Kom till oss om du behöver tvätta din kavaj, byxor, klänning eller annat plagg.

Vi tvättar, pressar och tar bort fläckar på alla typer av kläder och material – med högsta krav på renhet, kvalité och miljö.
Läs mer
Vittvätt 300x350

Vittvätt

Dukar, servetter, lakan, etc tvättas och manglas. Vi ställer högsta krav på resultatet. Med det menar vi att vitt skall vara vitt och allt skall vara fläckfritt. Alla dukar viks för hand för bästa slutresultat.

Vi tvättar allt från bäddlinne till farmors gamla handbroderade linnedukar. Vi har även uthyrning av dukar, servetter, bäddlinne, frotté samt kökshanddukar.
Läs mer
Skjortor 300x350

Skjortor

Vi tvättar och stryker alla slags skjortor och just tvätt av skjortor har vi en unik kompetens inom, då vi i vår fabrik tvättar 100-tals skjortor varje dag.

Vi har ett mycket fördelaktigt pris och snabb leverans på skjorttvätt.
Läs mer
Mattvätt 300x350

Mattor

Vi tvättar och rengör alla typer av mattor i en helt ny mattvättsmaskin. Från de finaste äkta mattorna till entrémattor. Alla mattor genomgår en noggrann rengöringsprocess som säkerställer högsta kvalitet på resultatet.
Läs mer
Gardintvätt 300x350

Gardiner

Även gardiner behöver tvättas ibland, men ibland krävs stor kunskap för vilken metod som skall användas vid tvätt. För att göra det så enkelt som möjligt kommer vi till dig och plockar ner gardinerna. Därefter tvättar och pressar vi gardinerna för att slutligen hänga upp dem hos er igen.
Läs mer
Kapelltvätt 300x350

Kapelltvätt

Vi tvättar och impregnerar kapell. Trasiga kapell tas om hand för reparation. Alla kapell genomgår en kontroll innan tvätt och efter tvätt. Mått kontrolleras och impregnering testas innan leverans. Kapellen tvättas i speciella tvättprogram som är utprovade för kapell. Allt för att minimera skador såsom krypning eller att de skadas på annat sätt i processen.
Läs mer
Skinn 300x350

Skinn

Vi tvättar skinn och mocka. Allt skinn återfettas för att återfå sin lyster och mjukhet. Skinn kemtvättas i kolväte vilket är den skonsammaste processen. Efter tvätt kontrolleras plaggen. De pressas, ångas samt borstas för att återfå sitt naturliga utseende. Ett skinn är ett levande material och det krävs lång erfarenhet för att ta hand om detta material – en kunskap som VIC har skaffat sig genom lång erfarenhet.
Läs mer
Transport 300x350

Transporter

Ibland kan det vara svårt att hinna med och lämna tvätten. För att förenkla för dig kan vi erbjuda hämtning och lämning av din tvätt med vår transportservice. Vi har idag tre transportbilar som hämtar och levererar tvätt kontinuerligt. Vårt upptagningsområde är i första hand Stor-Göteborg och Norra Halland men vi har kunder från Uddevalla – Ulricehamn – Falkenberg.
Läs mer

Kontakta oss idag för:

  • Beställning
  • Offert
  • Tvätthämtning
  • Övriga frågor

Ring oss på: 031-220 240 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

AVTALSKUND