fbpx

Vittvätt – när vitt ska vara vitt

Vittvätt på ett professionellt vis i Göteborg med omnejd

Vi tvättar allt från bäddlinne till farmors gamla handbroderade linnedukar. Vi har även uthyrning av dukar, servetter, bäddlinne, frotté samt kökshanddukar.

Vittvätt – så fungerar det

Dukar, servetter, lakan osv. tvättas och manglas. Vi ställer högsta krav på resultatet. Vitt skall vara vitt och allt skall vara fläckfritt. Alla dukar viks för hand för bästa slutresultat.

Vi tvättar allt från bäddlinne för hotell till farmors gamla handbroderade linnedukar. Vi har även uthyrning av dukar, servetter, bäddlinne, frotté samt kökshanddukar. Vic Textiltvätt AB har investerat i helt nytt modernt doseringssystem. Allt tvättmedel doseras automatiskt via en dator som styr och övervakar hela processen.

Vi har moderna tvättmaskiner från 5 kg till 50 kg kapacitet. Det innebär att vi alltid kan optimera fyllnadsgraden och få bästa möjliga resultat med minsta möjliga miljöpåverkan. Vi har även egen slam- och oljeavskiljning innan processvattnet går till det kommunala reningsverket.

 

Priser vittvätt

Duk, per löpmeter, fr. 85 kr
Servett, fr. 30 kr
Sänglinne, per kg (minst 5 kg) 90 kr

Priserna är butikspris inkl. moms. Företag offereras på förfrågan. Gäller från 1 mars 2024.

 
 

Vittvätt i Göteborg med omnejd

VIC Textiltvätt AB tar hand om din vittvätt i Göteborg, Mölndal, Kållered, Kungsbacka och flera andra orter i Västsverige. Vi kan dessutom hjälpa till med upphämtning och leverans hem till dig eller från din arbetsplats.
 
 

Behöver du hjälp med vittvätt är du välkommen att kontakta oss via formuläret här nedan eller ringa oss på 031-220 240

 

Kontakta oss idag för:

  • Beställning
  • Offert
  • Tvätthämtning
  • Övriga frågor

Ring oss på: 031-220 240 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

AVTALSKUND