VIC Textiltvätt AB är en modern och miljöanpassad tvätt- och kemtvätt i Göteborg med fabrik i Kållered samt butiker i Mölndal, Kungsbacka, Göteborg och på Hisingen. Tillsammans med våra ombud täcker vi hela Stor-Göteborg.

Vi arbetar miljömedvetet och är auktoriserade medlemmar i Sveriges Tvätteriförbund.

VIC Textiltvätt AB är ett familjeföretag med drygt 30 anställda som varit verksamt sedan 1964. Vår affärsidé är "Ren tvätt på rätt sätt” dvs. att hålla högsta kvalité med personlig service.
 

KORT OM OSS

VAD GÖR VI?
Tvätt och kemtvätt för företag och privatpersoner i Göteborg, Mölndal och Kungsbacka.

TVÄTTJÄNSTER
Kemtvätt, vattentvätt, mattvätt, skjorttvätt, vittvätt, skinntvätt, gardintvätt, tvätt av arbetskläder, saneringstvätt, skrädderi, transporter, etc.

AFFÄRSIDÉ
Ren tvätt på rätt sätt.

 
 

EN MILJÖANPASSAD TVÄTT OCH KEMTVÄTT I GÖTEBORG

KEMTVÄTT
Vi har idag den absolut modernaste maskinparken med bland annat en miljövänlig kemtvättsmaskin som tvättar med kolväte. En modern kemtvättsmaskin är ett helt slutet system. Det finns en destillator och ett filter som tar hand om all smuts. Smuts och avfall samlas ihop och skickas till destruktion och inget kommer ut i avloppet.

Det pågår en intensiv forskning för att ta fram nya tvättvätskor för kemtvätt. Kolväte, koldioxid, ytterst skonsam vattentvätt m.m. VIC är och kommer att vara en föregångare när det gäller utveckling av nya tvättmetoder.

VATTENTVÄTT
Ett tvätteri slösar aldrig på tvättmedel eller vatten. Vi använder kemikalier märkta "Bra Miljöval". Vi har moderna, datorstyrda och energisnåla tvättmaskiner och en helautomatisk doseringsmaskin installerad för exakt dosering med miljövänliga kemikalier.

AUKTORISERAT OCH KONTROLLERAT TVÄTTERI

SVERIGES TVÄTTERIFÖRBUND
Vi är kontrollerade och besiktigade av SWECO Environment. Kontroll av miljö, hygien, kvalité har utförts. Detta säkerställer att vi uppfyller alla krav som ställs på ett auktoriserat tvätteri. Anlita alltid ett auktoriserat tvätteri med trygghetsgaranti.

>> SE VÅRT SENASTE CERTIFIKAT HÄR
Vic Textiltvätt - Auktoriserade av Tvätteriförbundet

KONTAKTA OSS
IDAG FÖR:

– Beställning
– Offert
– Tvätthämtning
– Övriga frågor

Ring oss: 031-220 240
eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

AVTALSKUND